Primul tractor de gazon complet electric

STIGA revoluționează lumea tractorașelor de tuns gazon, prin Seria STIGA 7 – primul tractor complet electric. Disponibil atât în versiunea de colectare, cât și în versiunea cu descărcare laterală, combină tehnologia de tăiere STIGA cu toate beneficiile puterii de lungă durată a acumulatorilor de înaltă tehnologie.

STIGA ePower

Testat să depășească standardele. Totul pentru o fiabilitate peste așteptări.

Bateriile STIGA ePower sunt proiectate, dezvoltate și testate de către STIGA. Testate la un curent de utilizare "real" pentru a rămâne puternic după 500 de cicluri de încărcare și descărcare – echivalent cu 10 ani de utilizare săptămânală. Acest lucru depășește cu mult testul standard al industriei, care este mai puțin solicitant.

ePower logo on a blue blackground
Primul tractoraș de tuns gazon acționat complet prin butoane

Cauți un tractoraș de tuns gazon acționat electric, pentru suprafețe foarte mari? Faceți cunoștință cu seria STIGA Estate și STIGA Tornado 7. Sunt primele game de tractorașe de gazon complet electrice, acționate cu butoane, concepute pentru a acoperi suprafețele mari.

Pentru suprafețe foarte mari

Modelul de colectare Estate 798e poate tunde până la 7000 mp cu o singură încărcare – cea mai mare zonă de lucru acoperită pentru un tractor de gazon electric cu colectare! Are, de asemenea, o autonomie impresionantă de 110 minute, pentru a acoperi până la 7500 mp.

O singură atingere pentru orice

Gata cu manete și operațiile mecanice. Tabloul de bord intuitiv STIGA vă permite să gestionați toate funcțiile în doar câteva atingeri, în timp ce vă aflați pe scaunul șoferului - de la pornire, reglarea vitezei lamei și golirea sacului de iarbă.

Experimentează diferența la conducere

Simțiți diferența unui tractoraș de tuns gazonul, electric, gândit și proiectat de STIGA. Bucurați-vă de mai puține vibrații și de mai mult confort la utilizare. Gata cu emisiile de noxe ale motoarelor clasice..

STIGA electric tractor on a green lawn seen from the side
Tehnologia STIGA pentru tăiere și colectare
Proiectat pentru cea mai bună performanță

Performanța ridicată a unui tractoraș de tuns gazonul de la STIGA vine din proiectarea atentă și testarea amănunțită a întregului sistem de tăiere și colectare.

  • Poziționarea și orientarea punții de tăiere și a lamelor îmbunătățește uniformitatea tăierii.
  • Construcția sistemului de tăiere îmbunătățește performanța de colectare și ajută la prevenirea blocării.
  • Forma colectorului și materialul acestuia asigură că iarba tăiată este strânsă la capacitate maximă și va fi golită eficient.
Confort incontestabil

Folosește tractorul de tuns gazon electric STIGA și află cât de confortabil și ușor este să ai grijă de grădina ta cu un utilaj alimentat de baterii. Fără fum, mai puțin zgomot și mai puține vibrații - doar plăcerea de a avea grijă de gazon!

Cea mai lină conducere

Datorită sistemului unic de propulsie electric STIGA și a sistemului STIGA One Pedal Drive, puteți gestiona fiecare funcție folosind doar o pedală. Accelerația și decelerația rulează fără probleme și fără efort, iar frâna de parcare se activează automat când ridici piciorul de pe pedală.

O tăietură eficientă, silentioasă

Două motoare dotate cu lame de tăiere, brevetate de către STIGA, realizează o tundere precisă, îngrijită și eficientă - producând puțin zgomot și vibrații reduse. Și datorită frânei electromecanice și controlerului intern al lamelor, este de asemenea complet sigur.

Management inteligent

Sistemul unic de management al vehiculelor (VMS) STIGA stă la baza acestor tractorașe de gazon electrice. Gestionează toate comenzile, verifică starea lor și ajustează în consecință funcționarea. STIGA VMS are, de asemenea, grijă de siguranță prin efectuarea unei funcții de diagnosticare.

Manevrare ușoară

Este ușor de condus, datorită sistemului One Pedal Drive și a transmisiei electrice care oferă o mișcare lină. Este, de asemenea, ușor de gestionat datorită unui tablou de bord simplu și intuitiv, a sistemului STIGA VMS dar și a aplicației STIGA.GO.

Întreținere simplă

Fără bujii sau înlocuirea filtrului de aer și fără ulei de schimbat periodic. Alimentate cu baterii STIGA, puteți uita de necazurile motoarelor pe benzină. Iar cu protecția IP65 a motoarelor, puntea de tăiere se curăță ușor cu un furtun de apă.

Aplicația STIGA.GO

Un modul Bluetooth permite conectarea la aplicația STIGA.GO de pe un smartphone - și permite telefonului să funcționeze ca un tablou de bord virtual, afișând informații importante despre sesiunea de tăiere, cum ar fi:

  • eficiența de tăiere: oferă sugestii pentru cele mai bune combinații de viteză și înălțime de tăiere.
  • acoperirea grădinii: arată zonele deja acoperite și cele care urmează, înainte ca bateriile să se descarce complet.
  • timpul estimat de terminare a sesiunii de lucru
  • timpul estimat până la descărcare bateriei
  • funcția de întoarcere acasă: indică momentul potrivit pentru a opri lucrul și pentru a merge acasă, potrivind distanța dintre garaj și poziția curentă cu capacitatea disponibilă a bateriei

După ce terminați cu tractorașul, programul de reîncărcare STIGA Smart vă permite să alegeți un interval orar specificat pentru reîncărcarea bateriei.

App Store Google Play

Volan tractoras gazon cu stativ smartphone