Focus on STIGA engines made by STIGA Focus on STIGA engines made by STIGA

Motoarele marca STIGA

Motoare proiectate de STIGA, pentru STIGA
De ce STIGA?

Motoarele noastre nu sunt proiectate doar pentru a se potrivi uneltelor STIGA în ceea ce privește stilul și dimensiunile.

Performanța și cuplul motoarelor STIGA sunt dezvoltate special pentru a se potrivi cu unealta pe care o echipează și cu tipul de lucru pe care trebuie să-l gestioneze.

STIGA engines seen from the top and from the side
Concepute pentru îngrijirea grădinii

Motoarele STIGA sunt proiectate și testate pentru a asigura cele mai bune performanțe pentru tăiere și colectare, indiferent cât de dificilă ar fi iarba. Motoarele STIGA sporesc performanțele uneltelor, deoarece sunt studiate și concepute sa dea tot ce e mai bun în orice condiție de lucru, pe orice fel de iarbă.

O gamă completă

Există o potrivire perfectă pentru fiecare produs STIGA. Mașinile de tuns gazon, cositorile frontale și tractoarele de gazon STIGA sunt echipate cu motoare STIGA, atât cu un singur cilindru, cât și cu doi cilindrii.

Cum ne testăm motoarele?

Toate motoarele marca STIGA sunt supuse unor proceduri de testare foarte stricte, pentru a oferi clienților noștri cea mai bună fiabilitate și experiență de lucru. Motoarele sunt dezvoltate și testate pentru curbele de cuplu și performanță. Durabilitatea este testată atât în laborator, simulând rezistența generată de obicei de iarbă, cât și pe teren - în sarcini și condiții reale.

Performanță

Motoarele STIGA sunt proiectate pentru a oferi performanțe maxime în condiții reale de tăiere. Sunt testate și dezvoltate pentru a atinge cuplul maxim pe iarbă, cu o scădere minimă a turației motorului.

Disponibilitate

Motoarele STIGA pornesc rapid și instantaneu, inclusiv în cazul unor condiții de temperatură foarte scăzută. Toate motoarele sunt certificate pentru a oferi utilizatorilor finali cea mai bună experiență de pornire posibilă.

Consum

Consumul de combustibil este măsurat în mod constant pe teren și pe bancul de testare pentru a regla motoarele pentru o eficiență maximă.
Toate motoarele STIGA sunt testate și configurate pentru a fi conforme cu cerințele standardelor internaționale în ceea ce privește emisiile.

Motoare STIGA cu doi cilindri

Proiectat de STIGA, făcut pentru excelență
Născut pentru a performa

Designul sistemului de ventilație - rotor, grilă și carter - permite o răcire excelentă și asigură menținerea puterii în toate condițiile.

Mai puține emisii

Carburatoarele cu două butoaie permit alimentarea precisă a combustibilului, ceea ce înseamnă mai puține emisii și costuri mai mici cu combustibilul.

Mai ușor ca niciodată

Carcasa și designul motoarelor fac ca lucrările de întreținere periodice să fie rapide și fără probleme. Alimentarea cu ulei dedicată înseamnă că operațiunile de scurgere pot fi gestionate ușor și rapid, simplu și curat.

Puteți avea încredere într-un motor STIGA

Datorită utilizării componentelor de cea mai înaltă calitate, cum ar fi manșoanele cilindrilor din fontă și supapele de evacuare Stellite, aceste motoare se caracterizează prin fiabilitatea lor de neclintit.