ePower logoePower logo

STIGA ePower

O tehnologie mai bună a bateriilor
Co2 symbol

Fără noxe

Fără emisii

Fully charged battery symbol

O durată extisă

a vieții bateriei

Vibration symbol

Mai puține vibrații

Mai puțin disconfort

Speaker on mute

Mai puțin zgomot

Mai plăcut de folosit

Wrench symbol

Întreținere redusă

sau eliminată total

ePower logo
 
 
 
Dece ePower, ce este diferit?
  • Datorită compoziției chimice de înaltă densitate, celulele bateriilor noastre sunt proiectate pentru a oferi puterea optimă de care au nevoie uneltele de grădină, de-a lungul vieții și anotimpurilor.
  • Pentru a vă asigura că nu există riscul de scurtcircuitare, celulele sunt distanțate pentru a permite un flux de aer suficient astfel realizându-se o răcire optimă.
  • Echilibrarea celulelor bateriilor egalizează starea de încărcare pentru fiecare celulă individuală, maximizând eficiența și longevitatea bateriei
Partajarea ePower
ePower Partajat

Bateriile ePower partajabile STIGA sunt disponibile atât la 20V, cât și la 48V. Capacități diferite ale bateriilor optimizate pentru orice lucrare pe care trebuie să o faci în grădina ta.

Closeup 48 V ePower
Unelte cu baterii ePower de 48 V

O gamă întreagă de unelte și mașini de grădinărit, realizate pentru sesiuni de lucru lungi și solicitante în grădină, care combină performanța ridicată cu fiabilitatea în timp.

Closeup 20 V ePower
Unelte cu baterii ePower de 20 V

Unelte cu o greutate redusă și ușor de utilizat, create pentru începătorii în grădinărit sau pentru cei care caută unelte simple, dar performante.

Descoperiți linia noastră de producție de baterii din Italia
Integrarea ePower
Macro of cable entering a STIGA product for charging session

De la tractorașe de tuns gazon și roboți de tuns gazon până la noile tractorașe de tuns gazon axiale STIGA.

Pachetele de baterii integrate STIGA ePower au fost proiectate și dezvoltate special pentru unealta în care se află. Ideale pentru grădini mari până la cele uriașe, oferă o durată de funcționare și performanță de neegalat - acoperind o zonă maximă de lucru cu o singură încărcare.

Person sitting on STIGA Gyro in action
Bateria ePower la tractorașele de gazon STIGA

Dincolo de standarde, născut în interiorul instrumentelor: baterii ePower pentru Rractorașe de tuns gazon electrice și Tractorașe de tuns gazon Gyro - Axiali oferă timp de rulare și performanță de neegalat.

STIGA autonomous robot mower in action
Bateria ePower la roboții de tuns gazon

Cu alimentarea oferită de bateriile STIGA ePower, Roboții de tuns gazon STIGA poate îngrijii un gazon sănătos în doar 2 sesiuni de tăiere pe zi. Bateria ePower este construită pe litiu ion premium, fiabilă și durabilă. Deci, chiar și după 1.500 de cicluri de încărcare – echivalentul a aproximativ 4 ani de utilizare – bateria încă funcționează la peste 80% din capacitate.