A child that plays in the garden with a watering canA child that plays in the garden with a watering can

Bun venit vară!

A sosit cel mai tare sezon: pregătește-te să te bucuri din plin de grădina ta

Gyro

O revoluție în domeniu. O bucurie de a conduce.
Stabilitate dusă la maxim

Distribuție inteligentă a greutății, centru de greutate foarte scăzut, distribuție automată a vitezei pentru a tunde în siguranță chiar și în zonele abrupte. Siguranța este îmbunătățită și mai mult de electronica care gestionează automat limitările de viteză.

Proiectat în jurul tău

Un acces complet neobstrucționat și o tablă largă pentru picioare oferă mult spațiu pentru picioare. Vizibilitate completă asupra zonei de lucru și toate comenzile electronice la îndemâna dumneavoastră. Scaun cu susținere a spătarului înalt cu sistem dublu de suspensie paralelă pentru a absorbi vibrațiile.

Productivitate mare

Cu o punte de tăiere cu descărcare laterală lată de până la 108 cm, plus kit de mulcire opțional, Gyro a fost proiectat pentru gazon imense - până la 8.000 mp.

Instrumentele potrivite pentru activitățile de grădinărit de vară

STIGA Swift este alimentat de baterii ePower de 48 V care pot fi utilizate pe toate uneltele de mână din seriile 5, 7 și 9.
Cheia pentru activitățile de grădinărit de vară sunt mașina de tuns gard viu cu acumulator STIGA HT 700e și mașina de tuns cu baterie BC 700e. HT 700e vă permite să tăiați gardurile vii cu putere, în timp ce STIGA BC 700e vă permite să treceți fără efort prin condiții dificile de iarbă. ePower 48V asigură performanță și fiabilitate ridicate, pe tot parcursul sezonului... și mai mult.

Vezi oferta de produse
Animated pictures that show Swift shareability with an hedge trimmer and a brushcutter

Tendințe în grădinărit și sfaturi pentru vară

STIGA este gata să vă împărtășească câteva sfaturi speciale de vară pentru a vă ajuta să gestionați corect căldura și uscarea specifică care vă pot pune în pericol grădina în acest sezon..

Când gazonul tău pare însetat

Ce să faci când gazonul tău pare însetat? Temperatura ridicată și perioada lungă de secetă pot crea unele boli pentru iarba ta. Cum și când să irigați sunt prioritățile de top pentru a promova un gazon sănătos.

Plante naturale de ales pentru sănătatea ta

Vara este cel mai bun moment pentru a sta afară și a cultiva plante care sunt bune pentru sănătatea noastră. Expertul nostru a creat o listă cu cele mai bune remedii naturale și proprietățile lor. Nu ratați!

Alege cel mai bun tip de iarbă

Este foarte dificil să alegi cel mai bun tip de iarbă pentru grădina ta, deoarece fiecare tip are anumite clime și nevoi meteo specifice. Iată ghidul STIGA pentru a vă ajuta să alegeți și să creșteți un gazon de care să fiți mândri.