A father with his baby born laying and smiling on the garden A father with his baby born laying and smiling on the garden

Primavara a sosit! Bucurați-vă alături de STIGA

Sezonul grădinăritului a sosit: Ghiciți ce urmează!

Rapid

Agil și puternic.
Agil

De la dimensiunile sale ergonomice la manevrarea confortabilă, Gama Swift este proiectată pentru a gestiona grădini complexe.

Puternic

Este suficient de puternic pentru a vă ajuta să vă îngrijiți întreaga grădină, în fiecare sezon.

Putere partajabilă

Este alimentat de patru baterii detașabile STIGA ePower – concepute pentru a fi compatibile cu o gamă largă de unelte de mână pentru îngrijirea grădinii.

Reproiectarea modului de tundere a ierbii

Ghidonul inovator STIGA Fulcrum revolutioneaza complet modul in care tu cosi. Cu mecanismul său central, puteți asambla sau regla înălțimea mânerului sau puteți depozita mașina de tuns iarbă, cu un singur clic. Și mai important, puteți roti rapid și simplu mânerul spre partea stângă pentru a tunde garduri vii sau pereți fără a vă zgâria sau murdar. Acesta este cosit ca niciodată.

Detail of the STIGA Fulcrum handlebar

Tendințe în grădinărit și sfaturi pentru primăvară

Experții STIGA sunt gata să vă împărtășească câteva sfaturi speciale pentru a vă ajuta să vă îngrijiți grădina și gazonul în timpul primăverii – când plantele și iarba se trezesc din nou la viață!

Pro și contra mulcirii

Care sunt beneficiile mulcirii? Știați că mașinile de tuns cu mulcire oferă aproximativ 30% din nutrienții de care are nevoie iarba dumneavoastră pentru a se dezvolta – economisind timp și energie? Aflați mai multe în revista noastră.

Eliberează-ți grădina de buruieni

Cum scapi corect de buruieni? Datorită sfaturilor noastre, vei descoperi modul potrivit de a-ți proteja gazonul de buruienile de primăvară și toamnă.

Roboții de tuns gazon STIGA – buni pentru tine, mai buni pentru gazon

Relaxează-te și lasă un robot de tuns iarba STIGA să aibă grijă de gazonul tău. Nu numai că face toată munca grea pentru tine, ci vei ajunge cu un gazon mai sănătos și mai bine aspectat. Aflați toate beneficiile robotilor de tuns iarba STIGA Stig.