Salutare Iarnă!

Bucurați-vă de liniștea grădinii înzăpezite împreună STIGA.

Frezele de zăpadă STIGA

Gestionarea oricărui tip de zăpadă depusă, în aer liber

Freze de zapadă pe carburant

Uitați de orice acumulare de zăpadă! Echipate cu motoare puternice pe benzină și demaror electric, frezele de zăpadă pe carburant STIGA sunt robuste, eficiente și vă asigură performanțe maxime chiar și la temperaturi de îngheț.

Freze de zăpadă pe baterie

Fără zgomot, zero emisii și toată puterea. Cu frecvența de zăpadă cu baterie STIGA, curățarea zăpezii proaspete este o sarcină simplă. Ușor de utilizat și ușoare, sunt partenerul tău perfect și în condiții de vizibilitate scăzută datorită farurilor LED.

Mașini de măturat pe carburant

Păstrați cu ușurință căile de acces, aleile și alte suprafețe exterioare libere de resturi cu măturătoarele STIGA. Datorită motoarelor puternice și rezistente la temperaturi scăzute, veți putea face față oricărei sarcini dificile.

Cositoarea frontală STIGA Park

Indiferent cât de afânată sau înghețată este zăpada, STIGA Park iese în evidență față de orice utilaj convențional și poate deveni mașina ta de iarnă ideală. De la roți de iarnă, lanțuri și lame până la freze de zăpadă, alegând din gama largă a accesoriilor noastre originale, veți putea gestiona zăpada de pe suprafețe mari cu ușurință, prin control și confort maxim.

Vezi oferta
A man that is cleaning the sidewalk with a STIGA Park front mower with the Sweeper implements

Tendințe în grădinărit și sfaturi pentru iarnă

Experții noștrii STIGA au câteva sfaturi speciale de iarnă pentru a vă ajuta să curățați corect exteriorul de zăpadă și să vă permită să vă bucurați de grădina în timpul sezonului cel mai rece.

Gata de iarnă? Sfaturi pentru pregătirea și depozitarea instrumentelor

Protejați-vă utilajele împotriva intemperiilor. Realizați pași simpli pentru a vă proteja produsele de orice daune meteorologice și pentru a vă pregăti de acțiune când va veni primăvara.

Cum să depozitați corect acumulatorii STIGA ePower

Amintiți-vă să păstrați produsele STIGA alimentate cu baterii atunci când nu sunt utilizate. Scoateți bateriile STIGA ePower din utilaje și păstrați-le într-un loc răcoros, fără umiditate și cu temperatură între 0- 45°C.

Cum afectează Luna creșterea grădinii tale?

Ați auzit vreodată de „Grădinirea la lumina Lunii”? Conform calendarului lunar, îți poți planifica grădina în funcție de fazele Lunii și vei descoperii care este momentul perfect pentru plantarea oricărei specii de semințe.