Adevărata autonomie. Gazon natural, cât mai sănătos.

Roboții de gazon autonomi STIGA.

Îngrijire inteligentă a gazonului, fără cabluri.

 

Front view of the new STIGA autonomous robot mowers in the gardenFront view of the new STIGA autonomous robot mowers in the garden
Autonomous robot lawn mower mowing inside the blue virtual perimeter
Fără cabluri perimetrale

Când vorbim de roboții de tuns gazon "autonomi" STIGA ne referim că aceștia nu necesită un fir care să ghideze robotul în perimetrul său, care devine complet virtual.

Astfel roboții de tuns gazon STIGA navighează în intriorul perimetrului stabilit în mod digital, din aplicația dedicată STIGA.GO care permite configurarea unor aspecte care îți vor face viața mult mai ușoară.

Autonomous robot mower working on a garden that present the virtual mapping
Peste GPS. Peste RTK. Iată AGS.

Roboții de tuns gazon STIGA sunt proiectați pentru o adevărată autonomie. Robotul cartografiază în mod activ grădina pentru a decide unde și când să lucreze, folosind tehnologia predictivă, brevetată AGS (Sistem de Ghidare Activ), combinat cu tehnologia RTK-GPS, asigură o precizie de 2 cm cu un semnal puternic și stabil. Toate zonele grădinii, oricât de mari (până la 5000 mp) sunt tunse periodic și precis, fără a lăsa nicio zonă netăiată și evitând tăierea excesivă prin trecerea de mai multe ori în aceeași zonă. Rezultatul este un gazon uniform și minunat.

Drone view from of a house and its garden which is divided in areas that shows different mowing direction

Modele sistematice
de tăiere

Roboții de tuns gazon autonomi STIGA sunt echipați cu 4 până la 6 lame de tăiere, pivotante din oțel-carbon, care se rotesc la până la 2850 rpm, asigurând performanțe ridicate de tăiere. Ascuțimea lamelor și compusul materialului permit o tăiere îngrijită, lăsând iarba să se etanșeze și să se vindece în mod natural. Roboții de tuns gazon autonomi STIGA optimizează și mai mult utilizarea bateriei, deoarece funcționează conform modelelor de tăiere sistematice, ceea ce înseamnă că nu mai taie aleatoriu. Un robot de tuns gazon autonom STIGA are mai multe programe de schimbare a direcției, astfel încât nu există nicio șansă de tuns excesiv. Puteți combina cu ușurință modelele de tăiere preferate - alegând între diferite direcții - prin aplicația STIGA.GO.

Drone view of a garden house that show the communication between the reference station, the user and the autonomous robot mower

Dincolo de semnalul radio,
există 4G.

Roboții de tuns gazon autonomi STIGA sunt echipați cu tehnologie 4G, care este mai fiabilă decât undele radio tradiționale și permite o conexiune constantă între robot și stația sa de andocare, făcând ca tehnologia sa GPS RTK să funcționeze fără cusur. Tehnologia robotului se bazează pe comunicarea de date între STIGA Cloud și robotul însuși. Indiferent de cum arată grădina, semnalul este stabil și sigur.

Libertate deplină. Flexibilitate deplină.

Cu stația de andocare veți avea libertate deplină și flexibilitate în a decide unde și cum să o poziționați în grădină. Stația de andocare permite poziționarea sa în multiple locuri, poate fi mutată cu lejeritate între multiple grădini deținute (casa de vacanță etc.) poate fi partajată cu alți roboți din gamă, totul la libera ta alegere.

A woman that is controlling  her autonomous robot mower through her smartphone
Este un robot de cosit autonom STIGA potrivit pentru gradina ta?

Descărcați aplicația STIGA.GO și aflați!