open_in_full

ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig G 1200

2R3102018/ST2
STIGA G 1200 este un robot de tuns gazon care poate întreține în mod corespunzător un gazon sănătos în doar 2 sesiuni de tăiere pe zi, permițându-vă mai mult timp pentru alte activități. Compact și ușor, robotul de tuns gazon STIGA G 1200 navighează inteligent în grădini de toate formele și dimensiunile: echilibrul său perfect îi permite să gestioneze toate terenurile. Robotul de tuns gazon STIGA G 1200 este extrem de silențios: în timpul utilizării. Robotul de tuns gazon STIGA G 1200 este uimitor de ușor de utilizat și flexibil, având o tastatură intuitivă și o conexiune Bluetooth, astfel încât să puteți instrui direct de pe smartphone.
  • Tăiere de înaltă performanță cu 4 lame pivotante, viteză de rotații de până la 2850 rpm
  • Perfect echilibrat pentru orice teren, chiar și pe pante de 45% (24°)
  • Izolație fonică excelentă, păstrând zgomotul în interiorul robotului
  • Aplicația STIGA.GO oferă control avansat asupra tuturor funcțiilor robotului
  • Panou intuitiv la bord cu funcții primare și de tăiere
  • Curățare și spălare ușoară prin capacul superior detașabil


Special Price 7.499,00lei Regular Price 7.844,98lei
Prețul include TVA
  • În stoc

Short Description


ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig G 1200
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig G 1200
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig G 1200
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig G 1200
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig G 1200
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig G 1200
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig G 1200
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig G 1200
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig G 1200
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig G 1200

Detalii și specificații

Robotul de tuns gazon STIGA G 1200 are grijă de gradina ta și iți oferă timp liber pentru a te bucura de familie și de un gazon ideal.

Cu o baterie de 5 Ah, tunde până la 1200 mp. Compactă și cântărind mai puțin de 8 kg, robotul de tuns gazon STIGA G 1200 poate manevra fără efort fără a vă întreține gazonul. Este perfect echilibrat, atât pe teren accidentat, cât și pe pante de până la 24°.

Cele două plăci electronice de procesare ale robotul de tuns gazon STIGA G 1200 învață când și unde să taie. Pentru siguranța dumneavoastră, senzorii săi de obstacole opresc fără probleme funcționarea în momentul în care întâlnește orice obstacol. Senzorii de ploaie trimit, de asemenea, robotul de gazon înapoi la stația de andocare la primul semn de ploaie.

Conectând robotul de tuns gazon la smartphone, îi poți controla modul de tăiere a gazonului și poți programa sesiunile de lucru, folosind aplicația STIGA.GO. Prin intermediul aplicației, puteți seta până la 5 puncte Go-To-Cut, adică punctele de pe fir de unde va începe cositul pentru a oferi grădinii dumneavoastră o tăietură uniformă. Apoi, când lucrarea este terminată, pur și simplu ridicați capacul superior și spălați robotul cu un furtun de grădină - datorită protecției IPX5, puteți păstra întotdeauna robotul de tuns gazon STIGA G 1200 în bună formă și curat.

Dezvoltate pentru toți începătorii în grădinărit sau acei grădinari care doresc să acționeze rapid și să obțină un lucru de calitate.

  • Unelte ușoare
  • Ușor de pornit, reglat, utilizat, curățat și depozitat
  • Funcții simple și intuitive

Caracteristici

Îngrijește gazonul în doar 2 sesiuni de tuns pe zi
Cu tehnologia patentată ePower a acumulatorului STIGA, robotul de tuns gazon STIGA G 1200 poate lucra un gazon de 1200 mp în doar două cicluri pe zi. Aceasta înseamnă că acest robot de tuns gazon poate lua o pauză de până la 5 ore între sesiunile de lucru și își poate concentra tunsul în cele mai bune momente ale zilei, pentru a promova cultivarea sănătoasă a gazonului și a vă oferi timp neîntrerupt pentru a vă bucura de gazon.
Tăiere de înaltă performanță, combinată cu navigație inteligentă
Robotul de tuns gazon STIGA G 1200 utilizează 4 lame de tăiere pivotante din oțel carbon, care se rotesc până la 2.850 rpm, pentru a vă menține gazonul sănătos și înghijit. Muchia de tăiere a cuțitelor intră în contact cu iarba pentru o tăiere precisă. Permite controlul înălțimii lamei fiind ușor de reglat, de la 20 mm la 60 mm. Doi senzori frontali și un algoritm statistic garantează acoperirea completă a gazonului și, prin configurare zonelor de lucru, prin intermediul aplicației STIGA.GO, puteți instrui robotul de tuns gazon unde să-și înceapă activitatea.
Aplicația STIGA.GO oferă un control avansat
Pentru o operare mai detaliată, aplicația STIGA.GO oferă un control avansat, inclusiv o funcție de programare completă pentru a planifica sesiunile de tăiere ale robotului de tuns gazon pentru a se potrivi nevoilor specifice, tiparelor meteo și al schimbărilor sezoniere.
Panou de control simplu și intuitiv
Cu doar 5 butoane pentru a selecta funcțiile principale, panoul de control de la bordul robotului de tuns gazon vă permite să îl porniți rapid și ușor. Un indicator vizual al bateriei vă informează despre nivelul de încărcare, iar o lumină de avertizare semnalează orice pericol.
Liniște pentru toată lumea din grădină
Carcasa robustă a robotului de gazon STIGA G 1200 este construită din materiale care asigură o izolare fonică excelentă. În timpul utilizării, robotul de tuns gazon STIGA G 1200 emite doar 59 dB(A), adică aproximativ la fel de silențioasă ca un frigider de uz casnic. O garnitură de cauciuc între carcase reduce și mai mult zgomotul, asigurând în același timp un grad de impermeabilitate IPX5, permițându-vă să detașați și să spălați cu ușurință robotul de gazon STIGA G 1200 cu un simplu furtun de apă.

Tehnologie

Carcasă detașabilă IPX5
Păstrați robotul de tuns gazon STIGA la eficiență maximă împreună cu carcasa detașabilă. Simplu de îndepărtat și înlocuit, carcasa exterioară flexibilă este ușor de manevrat și vine cu certificare IPX5 - permițând o curățare rapidă și temeinică folosind jetul de apă al unui furtun de grădină.
"Atingere ușoară"
Suficient de ușoare pentru a nu lăsa urme, roboții de tuns gazon STIGA îmbină performanța maximă cu o atingere delicată. Bateria poziționată central îmbunătățește echilibrul, în timp ce carcasa exterioară asigură o cosire agilă, fie că se deplasează pe gazon sau se întoarce la stația de încărcare.

Specificații tehnice

ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig G 1200
Serie
Stig
SKU
2R3102018/ST2
Nivel
Essential
EAN/UPC
8008984855472
ePower
Da
Timp de încărcare
120 min
Kit suplimentar alimentare
Inclus
Sursa de putere
Baterie Litiu-Ion
Capacitatea bateriei
5 Ah
Timp maxim de tăiere pe ciclu
2 h 30 min
Baterie inclusă
Inclus
Tip motor
Fără perii
Tip baterie
Litiu-Ion
Voltaj baterie
25.2 V
Număr baterii
1
Sistem de încărcare
Automat
Suprafața maximă de lucru
1200㎡
Metoda de tăiere
Aleatoriu
Tip lamă tăiere (Robot)
Lame pivotante
Lățimea de tăiere
18 cm
Reglarea înălțimii de tăiere
Manual
Interval înălțime tăiere
20 - 60 mm
Viteză rotație lamă
2850 rpm
Viteza maximă de tăiere
22 m/m
Revenire la încărcare
Pe cablul perimetral / Rulare lângă cablu perimetral (RBW)
Senzori de ploaie
Da
Panta maximă
45%
Pantă maximă lângă marginea zonelor
20%
Tip mufă electrică
Schuko (Tip F)
Control prin aplicație
Bluetooth
Interfață utilizator
Tastatură
Tehnologie STIGA AGS
Nu
Aplicație Smart
Da
Receptor Bluetooth
Da
Conectori fire delimitare zonală
2 buc
Protecție revenire la bază
Opțional
Stație de încărcare
Da
Cuie fixare stație încărcare
7 buc
Senzor de înclinare
Da
Senzor de ridicare
Da
Senzori de detectare a obstacolelor
Da
Blocarea aplicației
Da
Nivel putere sonoră măsurat dB(A)
57
Nivel presiune acustică măsurat la urechea operatorului dB(A)
46.3
Nivel putere sonoră garantat (LwA) - dB(A)
59
Greutate brută
16.5 kg
Greutate netă fără baterie
7.2 kg
Lungimea produsului
545 mm
Lățimea produsului
405 mm
Înălțimea produsului
245 mm
Greutate netă
7.9 kg