open_in_full

ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig A 5000

2R9106028/ST1
Roboții de tuns gazon autonomi STIGA au marele beneficiu de a funcționa fără cabluri. Configurarea este virtuală, iar perimetrul de lucru al robotului poate fi adaptat oricând. Cu tehnologia brevetată AGS, robotul poate planifica sesiunile de tuns în mod inteligent. Ai control deplin al robotului tău de gazon prin aplicația STIGA.GO.
 • Sistem de ghidare activ STIGA pentru a prezice disponibilitatea semnalului GPS și eficientizarea tunderii gazonului
 • Conexiune 4G și STIGA Cloud pentru comunicare constantă
 • Fără cabluri. Instalarea este virtuală și pur și simplu se face prin aplicația STIGA.GO
 • Eficiență de cosire prin modele sistematice de tăiere
 • Control total prin aplicația STIGA.GO.
 • Integrat cu Alexa ***
 • Perfect echilibrat pe toate terenurile până cu pantă de până la 50% (27°)Special Price 23.998,99lei Regular Price 29.494,99lei
Prețul include TVA
 • Stoc epuizat

Short Description

ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig A 5000
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig A 5000
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig A 5000
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig A 5000
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig A 5000
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig A 5000
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig A 5000
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig A 5000
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig A 5000
ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig A 5000

Detalii și specificații

Când întrețineți o grădină mare, planificarea regimului potrivit de lucru și găsirea timpului pentru alte angajamente pentru a menține gazonul să arate cât mai bine nu ar trebui să fie o sarcină imposibilă. Proiectat cu o precizie absolută, robotul de tuns gazon STIGA A 5000 este cea mai performantă mașină de tuns iarba autonomă autonomă din serie. Alți roboți de gazon pot pierde semnalul sau pot fi afectați de obstacole, ceea ce înseamnă că ar trebui să interveniți pentru ca acestea să își termine treaba – dar robotul de tuns gazon STIGA A 5000, cu sistemul unic brevetat STIGA Active Guidance System (AGS), memorează calitatea semnalului GPS la diferite momente ale zilei și planifică în mod inteligent în avans pentru cele mai bune rezultate, comunicând constant cu stația sa de referință printr-o conexiune 4G.

Robotul de tuns gazon STIGA A 5000 știe exact când, unde și cum să taie iarba pentru a-ți menține gazonul sănătos. Instalarea este complet virtuală, ceea ce înseamnă că perimetrul de lucru poate fi setat prin aplicație. Dacă se modifică aspectul grădinii, va trebui pur și simplu să deschideți aplicația STIGA.GO și să învățați STIGA A 5000 noile detalii - totul prin intermediul aplicației.

Fiind pus în mișcare de un acumulator STIGA ePower, combinat cu tehnologia RTK AGS bazată pe un semnal 4G, STIGA A 5000 este capabil să mențină acuratețea absolută a locației și să planifice cea mai metodică acoperire și traseu eficient în timp. Următoarea sesiune va începe întotdeauna acolo unde s-a oprit precedenta, astfel încât robotul să poată îngriji întreaga suprafață tăind diferite zone în fiecare zi. Pentru a păstra sănătatea gazonului, vă recomandăm să programați doar 2 sesiuni de tăiere pe zi; cu toate acestea, programarea este complet flexibilă.

Fiecare element al robotului de tuns gazon STIGA A 5000 a fost atent luat în considerare: șase lame de tăiere, atașate radial care se rotesc la 2400 rpm, oferă rezultate de tăiere maxime. Deoarece lamele sunt libere să pivoteze, ele se rotesc în siguranță pentru a evita pericolul dacă intră în contact cu un obiect solid. Lamele sunt forjate dintr-un compus metalic specific care păstrează o margine ascuțită. În cazul puțin probabil ca o lamă să fie deteriorată, simpla asamblare a platformei de tăiere înseamnă că acestea sunt ușor de înlocuit.

Explorați aplicația în profunzime după cum doriți, adăugând setări pentru diferite înălțimi de tăiere, timpi de distanță sau zone de excludere atunci când este necesar. Pentru o sănătate optimă a gazonului, activați funcția de tăiere pentru îngrijirea gazonului pentru a alterna automat modelele de tundere.
Setați timpi de inactivitate și zone de excludere și STIGA A 5000 va afla exact când și unde este convenabil să cosiți. Sau integrează-te cu asistentul vocal pentru a oferi comenzi rostite robotului de tuns gazon STIGA A 5000 (Funcție supusă unor limite lingvistice sau operaționale, a se consulta aplicația STIGA.GO).

Un pachet de conectivitate de 4.200 de ore (pentru a fi utilizat până la trei ani) este inclus cu robotul, permițându-i acestuia să funcționeze și să se conecteze. După ce a folosit pachetul de conectivitate inclus, utilizatorul va trebui să cumpere separat orele de lucru.

**Tehnologia robotului se bazează pe comunicarea de date între STIGA Cloud și robotul însuși. O conexiune la internet este necesară pentru ca STIGA A 5000 să funcționeze iar cantitatea de date necesară comunicării în cloud poate avea influență asupra limitelor de date, în funcție de abonamentul la internet.
*** Integrarea cu Alexa este supusă unor condiții. Consultați Alexa pentru detalii precum costuri, disponibilitate lingvistică și alte informații.

Cele mai puternice și reprezentative produse STIGA, cu performanțe personalizate datorită numeroaselor funcții și accesorii: nu trebuie să fii un profesionist, aceste produse te fac un Expert.

 • Unelte durabile
 • Putere de ieșire superioară
 • Pentru un mediu de lucru cu adevărat intens
 • Performanță personalizabilă
 • Cel mai receptiv control

Caracteristici

Plan inteligent de cosit
Datorită tehnologiei brevetate AGS, robotul cositor autonom STIGA A 5000 învață și memorează orbitele satelitului, puterea semnalului și locurile în care vor exista blocaje ale semnalului la orice moment al zilei - actualizându-și harta cerului în fiecare zi. Aceasta înseamnă că poate planifica exact unde să cosiți, când să mențină precizia și, mai important, să continuați să cosiți.
Comunicare constantă prin STIGA Cloud
Pentru a lucra cu tehnologia GPS RTK, robotul are nevoie de o conexiune neîntreruptă cu stația sa de referință. Această conexiune se realizează prin trafic de date 4G și o comunicare constantă între robotul de tuns iarbă, STIGA Cloud și stația de referință. STIGA A 5000 robot cositor autonom are nevoie de o singură stație de referință, care este inclusă cu robotul.
Baterie STIGA ePower
Cu ePower la bază, STIGA A 5000 poate tunde până la 5000 mp de gazon în doar două cicluri de lucru pe zi, dar programarea este complet flexibilă. Acumulatorii premium Litiu-Ion conțin substanțe chimice optimizate pentru fiabilitate și durabilitate, astfel încât chiar și după 1.500 de cicluri de încărcare – echivalentul a aproximativ 4 ani de utilizare – bateria funcționează în continuare la o capacitate de peste 80%.
Perimetru complet adaptabil
Fiind fără cabluri, aveți nevoie doar de un deget pentru a modifica perimetrul virtual pentru STIGA A 5000. De asemenea, puteți controla alte funcții ale robotului, cum ar fi excluderea zonelor din sesiunile de tăiere și setarea timpilor de distanță.
Tăiere de înaltă performanță
Forjate dintr-un compus metalic care păstrează o muchie ascuțită, șase lame pivotante se rotesc la până la 2400 rpm cu reglare automată a înălțimii.
Echilibru perfect pe toate terenurile
Tăiere uniformă, fără urme inestetice ale roții, datorită centrului de greutate perfect proiectat, care creează echilibru pe pante de până la 50% (27°).

Tehnologie

"Atingere ușoară"
Suficient de ușoare pentru a nu lăsa urme, roboții de tuns gazon STIGA îmbină performanța maximă cu o atingere delicată. Bateria poziționată central îmbunătățește echilibrul, în timp ce carcasa exterioară asigură o cosire agilă, fie că se deplasează pe gazon sau se întoarce la stația de încărcare.
AGS - Sistem Gidare Activ
Tehnologia STIGA AGS duce roboții noștrii de tuns gazonul dincolo de limita simplei ghidări și cartografieri a suprafeței. Este inteligența artificială care învață și își amintește orbitele sateliților și acolo unde există blocaje ale semnalului la orice moment dat al zilei astfel utilizează aceste informații pentru a evita lucrul în zonele unde semnalul se poate pierde. Roboții de tuns gazon STIGA învață și memorează orbitele sateliților, puterea semnalului și locurile în care vor exista blocaje ale semnalului în orice moment al zilei - împrospătându-și harta în fiecare zi. Aceasta înseamnă că pot planifica exact unde să lucreze, când să mențină precizia și, mai important, să continue să tundă gazonul.
Cartografiere activă a grădinii
Datorită tehnologiei STIGA AGS, roboții noștrii de tuns gazon sunt capabili să își organizeze automat sesiunile de lucru. Știind exact când și unde trebuie tuns gazonul, astfel poate crea în mod activ o hartă virtuală a grădinii în timpul lucrului, astfel încât să știe unde să taie mai întâi. Robotul de tuns gazoncu tehnologie STIGA AGS cartografiază grădina în celule.
Modele sistematice de lucru
Roboții de tuns gazon STIGA optimizează consumul de energie și ciclurile de tundere, reducând doar două cicluri de lucru pe zi. Roboții de tuns gazon STIGA optimizează și mai mult utilizarea bateriei, deoarece funcționează conform modelelor de tăiere sistematice. Are mai multe programe de schimbare a direcției, astfel încât nu există nicio șansă de tăiere excesivă a gazonului. Roboții de tuns gazon STIGA pot fi programați să funcționeze în mai multe zone de lucru: utilizatorul poate seta până la 10 zone. Prin aplicația STIGA.GO, utilizatorul poate alege între diferite combinații de modele, pentru a sporii sănătatea gazonului și pentru a da aspectul preferat al gazonului.

Specificații tehnice

ROBOT TUNS GAZON STIGA Stig A 5000
Serie
Stig-A
SKU
2R9106028/ST1
Nivel
Expert
EAN/UPC
8008984852426
Timp maxim de lucru
270 min
ePower
Da
Timp de încărcare
150 min
Kit suplimentar alimentare
Inclus
Sursa de putere
Baterie Litiu-Ion
Capacitatea bateriei
5 Ah
Timp maxim de tăiere pe ciclu
4 h 30 min
Baterie inclusă
Inclus
Tip motor
Fără perii
Tip baterie
Litiu-Ion
Voltaj baterie
25.2 V
Număr baterii
2
Sistem de încărcare
Automat
Suprafața maximă de lucru
5000㎡
Organizarea tăierii
Da
Metoda de tăiere
Organizat
Zonă virtuală de excludere
Da
Înălțimea de tăiere pe zonă
Da
Reglare inteligentă a înălțimii de tăiere
Da
Tip lamă tăiere (Robot)
6 lame pivotante
Lățimea de tăiere
26 cm
Reglarea înălțimii de tăiere
Electronic
Interval înălțime tăiere
20 - 65 mm
Viteză rotație lamă
2400 rpm
Viteza maximă de tăiere
24 m/m
Revenire la încărcare
Automat, folosind calea cea mai scurtă
Senzori de ploaie
Da
Panta maximă
50%
Pantă maximă lângă marginea zonelor
20%
Tip mufă electrică
Schuko (Tip F)
Sistem GPS
Da
Control prin aplicație
GPRS-4G
Interfață utilizator
Tastatură
Antenă GPS
Inclus
Conectivitate și serviciu de navigație inclus
4.200 ore de cosit / 3 ani
Tehnologie STIGA AGS
Da
Aplicație Smart
Da
Receptor Bluetooth
Da
Stație de încărcare
Da
Cuie fixare stație încărcare
7 buc
Senzor de înclinare
Da
Senzor de ridicare
Da
Senzori de detectare a obstacolelor
Da
Blocarea aplicației
Da
Greutate brută
22.5 kg
Greutate netă fără baterie
11.9 kg
Lungimea produsului
695 mm
Lățimea produsului
526 mm
Înălțimea produsului
300 mm
Greutate netă
13.4 kg